Menukaart

van 25/11 tot en met 18/12


Degustatiemenu

*Hapjes van de chef
*Foie Gras – kers – peperkoek
*Schotse zalm – butternut – sinaasmousseline
*Everzwijnkroontje – savooikool – sausje van boschampignons
*Tarte Tatin – kaneelroomijs - Calvados

|

€ 55
Met aangepaste wijnen + €25



A la carte

Voorgerechten/Tapas (To share or not)

*Wildpastei – rozijnentoast – uienconfituur
€13

*Italiaanse balletjes – parmezaan – basilicum
€14

*Kroketjes van Ibericoham
€14

*Kikkerbilletjes – venkel – Ricard
€17

*Scampi – panko – chilisaus
€16
----

Hoofdgerechten

*Everzwijnkroontje – savooikool – saus boschampignons
€30

*Stoofpotje van Edelhert – wintergarnituur-kroketten
€28

*Black Angus – saus naar keuze -sla-frietjes
€33,50

*Schotse zalm – butternut – sinaasmousseline
€28

*Gegratineerd vispannetje – puree
€26

*Verse pasta "Carbonara"
€24

----

Desserts

*Dame Blanche
€9

*Coupe Brésilienne
€9

*Coupe huisbereide advokaat
€10

*Sorbetassortiment
€9,5

*Sabayon met ijs en vers fruit
€10

*Dessert uit de degustatiemenu
€10

----

Voor de kids

*Balletjes in tomatensaus
€16

*Fricandellen met frietjes
€11

*Kaaskroketten met frietjes
€16

*Garnaalkroketten met frietjes
€20

*Kindersteak met frietjes
€20