Kerst menu

Hapjes van de Kerstman

***

Zachtgerookte zalm met ingelegde groentjes en avocado crème

***

Oosterse dashibouillon met fijne groentjes en kippensuprême

***

Sorbet van mandarijn en bergamot

***

Krokant gebakken eend met Agrum en kruidenpannenkoekjes

***

Dessertje “White X-mass”

€ 60

 met aperitief, aangepaste wijnen en water

 

€ 75

Te verkrijgen op:

25-26-27-28-29 december

Ook als Kerst Afhaalmenu aan € 45. 

Menu verkrijgbaar op

dinsdag 24 & woensdag 25 december

(af te halen tot 17 uur).

Oudejaars menu

Feestelijke hapjes van de chef

***

Speelse creatie van kreeft, appel en groene kruiden

***

Soepje van venkel en zoete ui met amandel en bieslook

***

Pietermanfilet met aardpeer, truffel en handgepelde garnalen

***

Sorbet “Aperol Spritz”

***

Pluma Iberico met pastinaak en groene kool, Black Pepper-sausje

***

Chocoladesphere met sinaasroomijs en exotische vruchten

***

Koffie met zoete toetjes

 met aangepaste wijnen en water

 

€ 105

Te verkrijgen op dinsdag 31 december

Nieuwjaars menu

Fijnproevertjes van de chef

***

Speelse creatie van kreeft, appel en groene kruiden

***

Soepje van venkel en zoete ui met amandel en bieslook

***

Sorbet “Aperol Spritz”

***

Pluma Iberico met pastinaak en groene kool, Black Pepper-sausje

***

Chocoladesphere met sinaasroomijs en exotische vruchten

€ 60

met aperitief, aangepaste wijnen en water

€ 75

Te verkrijgen op woensdag 1 januari vanaf 12u

1ste werkdagmenu

Aperitief met degustatiebordje van de chef

***

Vitello Tonato met zongedroogde tomaten en rucola

***

Wortel-gembersoepje met gebakken coquille

***

Mechelse Koekoek à la Brabançonne en amandelkroketten

***

Crispy chocoladegebakje met Baileysroomijs

+1/2 fles wijn per persoon inbegrepen

 

€ 60

Te verkrijgen op donderdag 2 januari vanaf 12u