Degustatiemenu
van vrijdag 03/12 tot en met zondag 19/12

Hapjes van de chef
-----
Gerookte eendeborst – Foie Gras -Sinaas
-----
Varkenswangetjes – Aziatische bouillon – Engelenhaar
-----
Hertekalf – knolselder – saus Grand Veneur
-----
Crème Brulée – appel – Calvados

€ 50

Met aangepaste wijnen + €20



A LA CARTE

Voorgerechten:

Gerookte eendeborst – foie gras – sinaas
€18
Huisbereide kaaskroketten
€ 15
Huisbereide garnaalkroketten
€ 18

----

Hoofdgerechten:

Cote à l'os met saus naar keuze, sla en frietjes ( 2 pers).
€ 32 p.p.
Hertekalf – knolselder – saus Grand Veneur
€ 33
Kabeljauwhaasje – savooikool – graantjesmosterd
€ 29

----

Desserts:

Dame Blanche
€ 8,50

Coupe Brésilienne
€8,50

Coupe met huisbereide advocaat
€9,50

Dessert uit de degustatiemenu
€9

Sabayon met ijs en vers fruit
€10

----

Voor de kids:

Kaaskroketten met frietjes
€ 15
Garnaalkroketten met frietjes
€18
Balletjes in tomatensaus met frietjes
€ 15
Frikandellen met friet
€11