MENUKAART Mei/Juni

Degustatiemenu van 24/05 tot en met 30/06

*Hapjes van de chef
*Gerookte Holsteinfilet- Mierikswortel- knolselde
*Vlaswijting - zuiderse groentjes- taboulé
*Kalfsfilet - groene asperges- polenta
*Pavlova - rode vruchten- mascarpone

|


€ 60
Met aangepaste wijnen + €28

A LA CARTE


Voorgerechten/Tapas ( to share or not )

*Spaanse gehaktballetjes - pittige tomatensaus €17
* Kroketjes van Ibericoham €18
* Calamares met verse tartaarsaus €17
* Bruscetta - mozarella- pesto €15
* Scampi’s met kruidenboter €20
* Bordje Pata Negra Bellotaham €22

----

Hoofdgerechten

* Black Angus Filet Mignon- sla - frietjes €34
* Vlaswijting- zuiderse groentjes- taboulé  €31
* Spare Ribs slow cooked - coleslaw - BBQ saus €28
* Scampi’s met kruidenboter- frietjes of pasta €29
* Wienerschnitsel- sla - frietjes €27

Huisbereide sausjes:
Peper , Champignon , Béarnaise €4

----

Kids

  * Black Angus Filet Mignon- sla - frietjes €34
  * Kaaskroketten met frietjes €18
  * Garnaalkroketten met frietjes €24
  * Fricandellen - frietjes. €12
  * Kindersteak - sla - frietjes €22


----

Desserts

* Dame Blanche €9,5
* Coupe Brésilienne €9,5
* Coupe met huisbereide advocaat €10
* Sorbetpallet van de chef €10
* Dessert uit de degustatiemenu €10
* Sabayon met ijs en vers fruit €11
* Moelleux van chocolade – framboos €10