TAKE AWAY 12, 13 en 14 maart

PALINGMENU

Gerookte zalm – mascarpone – graantjesmosterd

****

*Citroensorbet

****

*Keuze uit : Paling in't groen / Provencale / Kreeftensausje

Met verse frietjes en slaatje

****

*Appel – zwarte bes – chocolade


45


A la carte

VOORGERCHTEN

*Gerookte zalm – mascarpone – graantjesmosterd €14

*Carpaccio – rucola – Parmezaanse kaas € 13


HOOFDGERECHTEN

*Paling in't groen €26

*Paling Provencale €26

*Paling in kreeftensausje €26

*Vol-au-vent €14

*Stoofvlees met Rodenbach €15

Alle hoofdgerechten zijn met verse frietjes en slaatje


DESSERTS

*Appel – zwarte bes – chocolade €4

*Dame Blanche € 3

*Brésilienne €3




Graag op voorhand bestellen

op nr 09/360 55 28
of mailen naar restaurantwerner@hotmail.com
of online op onze website


Afhalen op vrijdag 12/03 en zaterdag 13/03
van 16u tot 19u30

En zondag 14/0
van 10u tot 13u


BESTEL ONLINE