TAKE AWAY 12, 13 en 14 maart
PALINGMENU
Gerookte zalm – mascarpone – graantjesmosterd
****
*Citroensorbet
****
*Keuze uit : Paling in't groen / Provencale / Kreeftensausje
Met verse frietjes en slaatje
****
*Appel – zwarte bes – chocolade
€45
A la carte
VOORGERCHTEN
*Gerookte zalm – mascarpone – graantjesmosterd €14
*Carpaccio – rucola – Parmezaanse kaas € 13
HOOFDGERECHTEN
*Paling in't groen €26
*Paling Provencale €26
*Paling in kreeftensausje €26
*Vol-au-vent €14
*Stoofvlees met Rodenbach €15
Alle hoofdgerechten zijn met verse frietjes en slaatje
DESSERTS
*Appel – zwarte bes – chocolade €4
*Dame Blanche € 3
*Brésilienne €3
Graag op voorhand bestellen
op nr 09/360 55 28
of mailen naar restaurantwerner@hotmail.com
of online op onze website
Afhalen op vrijdag 12/03 en zaterdag 13/03
van 16u tot 19u30
En zondag 14/0
van 10u tot 13u