Menukaart mei/juni

Degustatiemenu van 24/05 tot en met 30/06

*Hapjes van de chef
*Gerookte Holsteinfilet- Mierikswortel- knolselder
*Vlaswijting - zuiderse groentjes- taboulé
*Kalfsfilet - groene asperges- polenta
*Pavlova - rode vruchten- mascarpone

|


€ 60
Met aangepaste wijnen + €28

A LA CARTE


Voorgerechten/Tapas ( to share or not )

*Spaanse gehaktballetjes - pittige tomatensaus  €17
*Kroketjes van Ibericoham   €18
*Calamares met verse tartaarsaus €17
*Bruscetta - mozarella- pesto €17
*Scampi’s van het huis €20
*Bordje Pata Negra Bellotaham €22

----

Hoofdgerechten

*Black Angus Filet Mignon- sla - frietjes €34
*Vlaswijting- zuiderse groentjes- taboulé €31
*Spare Ribs slow cooked - coleslaw - BBQ saus €28
*Scampi’s met kruidenboter- frietjes of pasta €29
*Wienerschnitsel- sla - frietjes €27

Huisbereide sausjes:
Peper , Champignon , Béarnaise €4

----

Kids

  * Balletjes in tomatensaus - sla - frietjes  €18
  * Kaaskroketten met frietjes €18
  * Garnaalkroketten met frietjes €24
  * Fricandellen - frietjes. €12
  * Vlaswijtingfilet- lentegroentjes- verse puree €20
  * Kindersteak - sla - frietjes €22


----

Desserts

* Dame Blanche €9,5
* Coupe Brésilienne €9,5
* Coupe met huisbereide advocaat €10
* Sorbetpallet van de chef €10
* Dessert uit de degustatiemenu €10
* Sabayon met ijs en vers fruit €11
* Moelleux van chocolade – framboos €10