Menukaart januari/februari
Degustatiemenu van10/01 tot en met 9/02
*Hapjes van de chef
*Kreeftenstaart - noedels - gember - limoen
*Soepje van zoete aardappel - chorizo
*Kalfsfilet - peulvruchten - groene pepersaus
*Tonka - vanillebourbon - yuzu
|
€ 63
Met aangepaste wijnen + €29
A LA CARTE
Voorgerechten/Tapas (to share or not)
*Kroketjes van Ibericoham €19
*Bruscetta - geitenkaas - vijgencompote €16
*Kreeftenstaart - Thaise gele curry €25
*Bordje Pata Negra Bellotaham €23
*Scampi's - Black pepper €21
----
Hoofdgerechten
*Black Angus Filet Mignon - sla - frietjes €35
*Scampi's - Black pepper - gebakken rijst €29
*Penne - mozarella - pesto €26
*Gegratineerd vispannetje - verse puree €29
*Stoofpotje van varkenswangen - witloofslaatje - kroketten €29
Huisbereide sausjes : peper , champignons , béarnaise €5
----
Kids
*Krokante kip - appelmoes - kroketten €19
*Kaaskroketten met frietjes €18
*Garnaalkroketten met frietjes €24
*Frikandellen - frietjes €12
*Kindersteak - sla - frietjes €22
*Balletjes in tomatensaus €18
----
Desserts
*Dame Blanche €9,5
*Coupe Brésilienne €9,5
*Coupe met huisbereide advocaat €10
*Sorbetpallet van de chef €10
*Dessert uit de degustatiemenu €10
*Sabayon met ijs en vers fruit €11
*Moelleux van chocolade – framboos €10