Menukaart januari/februari

Degustatiemenu van10/01 tot en met 9/02

*Hapjes van de chef
*Kreeftenstaart - noedels - gember - limoen
*Soepje van zoete aardappel - chorizo
*Kalfsfilet - peulvruchten - groene pepersaus
*Tonka - vanillebourbon - yuzu

|


€ 63
Met aangepaste wijnen + €29

A LA CARTE


Voorgerechten/Tapas (to share or not)

*Kroketjes van Ibericoham €19
*Bruscetta - geitenkaas - vijgencompote  €16
*Kreeftenstaart - Thaise gele curry  €25
*Bordje Pata Negra Bellotaham  €23
*Scampi's - Black pepper  €21

----

Hoofdgerechten

*Black Angus Filet Mignon - sla - frietjes €35
*Scampi's - Black pepper - gebakken rijst €29
*Penne - mozarella - pesto  €26
*Gegratineerd vispannetje - verse puree €29
*Stoofpotje van varkenswangen - witloofslaatje - kroketten €29

Huisbereide sausjes : peper , champignons , béarnaise €5

----

Kids

  

*Krokante kip - appelmoes - kroketten  €19
  *Kaaskroketten met frietjes €18
  *Garnaalkroketten met frietjes €24
  *Frikandellen - frietjes €12
  *Kindersteak - sla - frietjes €22
 *Balletjes in tomatensaus €18

----

Desserts

*Dame Blanche €9,5
*Coupe Brésilienne €9,5
*Coupe met huisbereide advocaat €10
*Sorbetpallet van de chef €10
*Dessert uit de degustatiemenu €10
*Sabayon met ijs en vers fruit €11
*Moelleux van chocolade – framboos €10