Menukaart maart

Degustatiemenu van 14/03 tot en met 30/03


*Hapjes van de chef
*Kortgebakken Tonijn “Niçoise”
*Skrei - Thaïse bisque - butternutpompoen 
*Varkenskroontje “ Duroc d’Olives” - pickles - Romanesco 
*Dame Blanche 2.0

|


€ 63
Met aangepaste wijnen + €29

A LA CARTE


Voorgerechten/Tapas (to share or not)

*Chorizokroketjes (4st.) €18
*Chili con carne - nachos - zure room €16
*Pata Negra Bellotaham €23
*Scampi’s van het huis €21
*Kikkerbilletjes - room - Ricard €22
*Calamares - verse tartaarsaus €17

----

Hoofdgerechten

*Black Angus Filet Mignon - sla - frietjes €35
*Paling in ‘t groen €34
*Scampi’s van het huis - pasta of frietjes €29
*Verse Zeetong - sla - frietjes of puree   Dagprijs
*Verse pasta - gehaktballetjes - tomaat- picorino €24

----

Kids  

*Krokante kip - appelmoes - kroketten  €19
  *Kaaskroketten met frietjes €18
  *Garnaalkroketten met frietjes €24
  *Frikandellen - frietjes €12
  *Kindersteak - sla - frietjes €22
 *Balletjes in tomatensaus €18
----

Desserts

*Dame Blanche €10
*Coupe Brésilienne €10
*Coupe met huisbereide advocaat €12
*Sabayon met ijs en vers fruit €12
*Moelleux van chocolade €11
*Dessert uit de degustatiemenu €12