Menukaart maart
Degustatiemenu van 14/03 tot en met 30/03
*Hapjes van de chef
*Kortgebakken Tonijn “Niçoise”
*Skrei - Thaïse bisque - butternutpompoen
*Varkenskroontje “ Duroc d’Olives” - pickles - Romanesco
*Dame Blanche 2.0
|
€ 63
Met aangepaste wijnen + €29
A LA CARTE
Voorgerechten/Tapas (to share or not)
*Chorizokroketjes (4st.) €18
*Chili con carne - nachos - zure room €16
*Pata Negra Bellotaham €23
*Scampi’s van het huis €21
*Kikkerbilletjes - room - Ricard €22
*Calamares - verse tartaarsaus €17
----
Hoofdgerechten
*Black Angus Filet Mignon - sla - frietjes €35
*Paling in ‘t groen €34
*Scampi’s van het huis - pasta of frietjes €29
*Verse Zeetong - sla - frietjes of puree Dagprijs
*Verse pasta - gehaktballetjes - tomaat- picorino €24
----
Kids
*Krokante kip - appelmoes - kroketten €19
*Kaaskroketten met frietjes €18
*Garnaalkroketten met frietjes €24
*Frikandellen - frietjes €12
*Kindersteak - sla - frietjes €22
*Balletjes in tomatensaus €18
----
Desserts
*Dame Blanche €10
*Coupe Brésilienne €10
*Coupe met huisbereide advocaat €12
*Sabayon met ijs en vers fruit €12
*Moelleux van chocolade €11
*Dessert uit de degustatiemenu €12