Menukaart november/december

Degustatiemenu

*Hapjes van de chef
*Foie Gras - sinaasappel- peperkoek
*Verse ravioli - boschampignons- Breydelspek
*Hertekalf - structuren van rode kool - amandelkroketten
*Normandische pannenkoek - Calvados- appel

|


€ 60
Met aangepaste wijnen + €25


A LA CARTE


Voorgerechten/Tapas ( to share or not )|

* Portobello - geitenkaas - breydelspek €15
*Foie Gras - sinaasappel - peperkoek €21
*Gebakken bloedworst- appeltjes €15
*Kroketjes van Breydelham en witloof €16
*Scampi's met kruidenboter €19

----

Hoofdgerechten

*Hertekalf - rode kool - amandelkroketten €34
*Ierse Ribeye - sla - frietjes €33
*Verse ravioli - boschampignons- Breydelspek €26
*Scampi's- kruidenboter - pasta of frietjes €29
*Gegratineerd vispannetje - verse puree €27

----


Desserts

* Dame Blanche €9,5
* Coupe Brésilienne €9,5
* Coupe met huisbereide advocaat €10
* Sorbetpallet van de chef €10
* Dessert uit de degustatiemenu €10
* Sabayon met ijs en vers fruit €11
* Moelleux van chocolade – framboos €10