Menukaart
Degustatiemenu April
*Hapjes van de chef
*Vitello Tonato – rucola – zongedroogde tomaten
*Vlaswijting – asperges – mosterdmousseline
*Ribeye – groene groentjes – Black pepper
*Pavlova – mango – passievrucht
|
€ 55
Met aangepaste wijnen + €25
A la carte
Voorgerechten/Tapas (To share or not)
*Vitello Tonato – rucola – zongedroogde tomaten €15
*Garnaalballetjes (6st) €15
*Kroketjes van Ibericoham (6st) €16
*Scampi's van het huis €18
*Asperges – gerookte zalm – bieslookroom €18
----
Hoofdgerechten
*"Werners" Wienerschitsel – slaatje – kartoffelsalade €26
*Ribeye – groene groentjes – Black Pepper €34
*Asperges – gerookte zalm – bieslookroom €29
*Vlaswijting – asperges – mosterdmousseline €29
*Paling in't groen of Provencale €33
*Scampi's van het huis – frietjes of pasta €28
----
Desserts
*Dame Blanche €9
*Coupe Brésilienne €9
*Coupe huisbereide advokaat €10
*Sorbetassortiment €9,5
*Sabayon met ijs en vers fruit €10
*Dessert uit de degustatiemenu €10
----
Voor de kids
*Balletjes in tomatensaus €16
*Fricandellen met frietjes €11
*Kaaskroketten met frietjes €16
*Garnaalkroketten met frietjes €20
*Kindersteak met frietjes €20