Menukaart juli/augustus

Degustatiemenu van 05/06 tot en met 01/09

*Hapjes van de chef
*Burata - tomatenrassen- gegrilde perzik
*Schotse zalm - mangochutney - rode curry
*Black Angus Filet - zomerse groentjes- Black peppersaus
*Kersen - steranijs - mascarpone

|


€ 60
Met aangepaste wijnen + €28

A LA CARTE


Voorgerechten/Tapas ( to share or not )

*Mosselen - curry - citroengras €21
*Burata - tomaat - gegrilde perzik €16
*Kroketjes van Ibericoham €18
*Calamares - verse tartaarsaus €17
*Scampi’s van de chef €20
*Bruscetta - mozarella - pesto €17
*Bordje Pata Negra Bellotaham €22

----

Hoofdgerechten

* Black Angus Filet Mignon- sla - frietjes €34
* Steak Tartaar- sla - frietjes €28
* Schotse zalm - gewokte groentjes- rode curry €29
* Scampi’s van de chef - pasta of frietjes €29

Huisbereide sausjes:
Peper , Champignon , Béarnaise €4

Zomersuggesties

* Verse zeeuwse mosselen
* Ierse Tomahawk ( 1,2kg) voor 2 personen

----

Kids

  * Black Angus Filet Mignon- sla - frietjes €34
  * Kaaskroketten met frietjes €18
  * Garnaalkroketten met frietjes €24
  * Fricandellen - frietjes. €12
  * Kindersteak - sla - frietjes €22


----

Desserts

* Dame Blanche €9,5
* Coupe Brésilienne €9,5
* Coupe met huisbereide advocaat €10
* Sorbetpallet van de chef €10
* Dessert uit de degustatiemenu €10
* Sabayon met ijs en vers fruit €11
* Moelleux van chocolade – framboos €10