Menukaart November/December

Degustatiemenu (van 24/10 tem 20/12)

*Hapjes van de chef
*Gerookte Holsteinfilet - foie gras - rode biet
*Verse pasta - truffel - boschampignons
*Stoofpotje van Edelhert - wintergarnituur - kroketten
*Brownie - kers - pistache

€65
Met aangepaste wijnen + €30



A la carte

Voorgerechten/Tapas (to share or not)

*Bordje Pata Negra Bellotaham €25
*Scampi’s Elixir d’Anvers €23
*Boneless Spare Ribs - tzatziki - gemarineerde kool €23
*Krokante visreepjes - verse tartaarsaus €19
*Gerookte Holsteinfilet - foie gras - rode biet €23

----

Hoofdgerechten

*Stoofpotje van Edelhert - wintergarnituur - kroketten €31
*Black Angus Filet Mignon - sla - frietjes €35
*Scampi’s Elixir d’Anvers - sla - pasta of frietjes €31
*Verse pasta - Breydelspek - truffel - boschampignons €28
*Gebakken Zeetong - sla - frietjes Dagprijs

Huisbereide Sauzen
Pepersaus, champignonsaus of Verse béarnaise €5

----

Kids
*Krokante kip - appelmoes - kroketten €19
*Kaaskroketten met frietjes €18
*Garnaalkroketten met frietjes €24
*Frikandellen - frietjes €12
*Kindersteak - sla - frietjes €22
*Balletjes in tomatensaus €18

----

Desserts
*Dame Blanche €11
*Coupe Brésilienne €11
*Coupe met huisbereide advocaat €13
*Sabayon - ijs - vers fruit €13
*Crème Brulée €10
*Brownie - kers - pistache €12