KERSTMENU 24 & 25 december

slaatje van kreeft, dragon en meloen

----- 

heilbot met amandelkorstje , 

courgette en vermouthsaus

----- 

sorbet van gele perzik

----- 

parelhoen met morieltjes ,

pastinaak en winterblinis

----- 

chocoladekerstgebak van de chef

€50

NIEUWJAARSMENU 31/12/20 & 01/01/21

kortgebakken tonijn-wasabi-sesam

----- 

Gebakken coquilles met knolselder,

groene curry en kokosroom

----- 

mojitosorbet

----- 

hertenkalf met cantharellen,

cassissaus & amandelkroketten

-----

bavarois van rode vruchten,

merengue en witte chocolade

€55

Bestellen kan op 09/360 55 28

of online via onze website

EXTRA : bestellen voor 15/12 

                 

GRATIS HAPJES & FLES WIJN

afhalen op 24/12 van 16u tot 19u

                    25/12 van 10u tot 13u

                    31/12 van 16u tot 19u

                    01/01 van 11u tot 13u