Voorgerechten :

Asperges met Gandaham, truffel en rucola €14

Gerookte zalm met parelcouscous, kruidendressing                           €14

Hoofdgerechten :

Pluma Iberico met structuren van wortel,

demi-glacesaus en aardappeltaartje €22

 

Zeewolffilet met tomatenkorst,

sausje van Pastis en kruidenpuree €22

Verse pasta met groene asperges, Gandaham

en pittige tomatensaus  €15

Desserts :

Ijsgebakje "Tropical" met kokosnoot

en ananas   € 4

Huisbereide ijspralines (10 st) €9

( Vanilleroomijs, verse aardbeien en coulis)

Sinksenmenu

----------------- 

Asperges met Gandaham,truffel en rucola

-----

Pluma Iberico, structuren van wortel,

demi-glacesaus en aardappeltaartje

-----

Ijsgebakje " Tropical" met kokosnoot en ananas

€35

Gelieve op voorhand te bestellen via

Telefoonnr 09/360 55 28

of email  restaurantwerner@hotmail.com

Afhalen op zaterdag 30 mei :

 van 17u tot 20u

Afhalen op zondag 31 mei en maandag 1 juni:

van 10u tot 14u