ZOMERMENU

van 2 juli tot en met 27 augustus

*Hapjes van de chef
*Burata- tomatenrassen - frisse Dressing
*Ierse Ribeye- sla - frietjes- saus naar keuze
*Yoghurtijs - aardbeiencoulis- rode vruchten

|

€50

A LA CARTE


Voorgerechten/Tapas ( to share or not )|

* Burata- tomatenrassen - frisse Dressing €14
* Calamares- verse tartaarsaus ( 6st) €16
* Kroketjes van Ibericoham ( 6st) €16
* Scampi's van het huis ( 6st) €18
* Bruscetta - mozarella- tomaat- basilicum ( 4st) €14

----

Hoofdgerechten

* Steak Tartaar ( bereid of niet ) €27
* Ierse Ribeye- sla - frietjes €33
* Verse zeetong- sla - frietjes € dagprijs
* Salade Exotique €27,50
(scampi's, garnalen, gerookte zalm en mango)
* Thaïse noedelsalade €27,50
(rundsvlees, chili , koriander)
* Scampi's van het huis €28,50
(tomaat en curry)

----

Desserts

* Yoghurtijs - aardbeiencoulis- rode vruchten €9,50
* Café Glacée €9,50
* Coupe met verse aardbeien €10
* Coupe Colonel ( citroensorbet - vodka) €11
* Dame Blanche €9,50
* Coupe Brésilienne €9,50
* Coupe met huisgemaakte advocaat €10
* Sorbetpallet van de chef €10

----

Voor de kids

*Balletjes in tomatensaus €16
*Fricandellen met frietjes €11
*Kaaskroketten met frietjes €16
*Garnaalkroketten met frietjes €20
*Kindersteak met frietjes €20