Menukaart september/ oktober
Degustatiemenu ( van 5 september tem 12 oktober)
*Hapjes van de chef
*Vitello Tonato - rucola- zongedroogde tomaten
*Zeebaarsfilet - zuiderse groentjes - sausje met Ricard
*Varkenshaasje “Duroc d’Olives”- venkel - Luikse stroop
*Notenijs - Baileys- Chocolade
|
€65
Met aangepaste wijnen + €30
A la carte
Voorgerechten/Tapas (to share or not)
*Boneless Spare Ribs - tzatziki - gemarineerde kool €23
*Bord gerookte zalm - philadelphia- groene kruiden €22
*Bordje Pata Negra Bellotaham €24
*Scampi's van het huis €22
*Kroketjes Rode curry - gamba (4st) €18
----
Hoofdgerechten
*Black Angus Filet Mignon - sla - frietjes €35
*Zeebaarsfilet - zuiderse groentjes - verse pasta €32
*Stoofpotje van Varkenswangetjes- slaatje - kroketten €29
*Scampi's van het huis - pasta of frietjes €30
*Verse Zeetong - sla - puree of frietjes dagprijs
----
Kids
*Krokante kip - appelmoes - kroketten €19
*Kaaskroketten met frietjes €18
*Garnaalkroketten met frietjes €24
*Frikandellen - frietjes €12
*Kindersteak - sla - frietjes €22
*Balletjes in tomatensaus €18
----
Desserts
*Dame Blanche €11
*Coupe Brésilienne €11
*Coupe met huisbereide advocaat €13
*Sabayon met ijs en vers fruit €13
*Moelleux van chocolade €12
*Dessert uit de degustatiemenu €12